VV De Kempen – Ado ’20
Op 16 oktober stond de eerste thuiswedstrijd op het programma. Op een stralende grasmat namen onze meiden het op tegen de nummer 2 van de ranglijst, Ado ’20. De wedstrijd begon direct fel met kansen voor beide partijen. Onze meiden hadden de controle over wedstrijd. De openingstreffer belandde dan ook in het net van de tegenstander. Dit was ook de ruststand. Na een zware eerste helft kwamen onze Kempenstrijdsters sterk uit de kleedkamers. Echter was het Ado ’20 die de gelijkmaker scoorde. Hier deinsden onze heldinnen niet voor terug en het harde werken werd beloond met een zwaar bevochten prachtgoal van afstand, 2-1. Helaas werd vrijwel direct daarna de gelijkmaker gemaakt. Met nog geen kwartier op de klok werd alles uit de kast gehaald om nog een doelpunt te forceren. Helaas mocht dat niet meer lukken tegen deze sterke tegenstander. Met een enigszins bittere nasmaak gingen onze heldinnen na een geweldig mooie wedstrijd met een zeer verdiend punt de catacomben in. Op naar de volgende wedstrijd op 30 oktober tegen Fortuna ’54.